Wie is Bram van Haarst?

Bramvanhaarst.nl - Bram van HaarstVoor u deze tekst leest is de kans groot dat u geen idee heeft wie Bram van Haarst is. Na het lezen van deze tekst zal echter alles anders zijn wat dat betreft. Doel van deze tekst is namelijk u te gaan informeren over wie deze beroemde Bram van Haarst wel niet is. Want wat blijkt? Het gaat hier om een bekende architect. Met zijn bedrijf bedient hij in Nederland talloze vermogende particulieren die echt wat leuks met hun woning willen doen. Bram van Haarst staat met name voor de volgende drie zaken:

  • hoge mate van betrokkenheid
  • gebruik van modernste ontwerptechnologie
  • deskundige begeleiding

Door deze drie zaken te combineren kunnen wij ook u uitstekend helpen daar waar het gaat om het realiseren van uw wensen op het gebied van architectuur met betrekking tot uw eigen droomhuis. Let wel: het gaat hier om exclusieve woningbouw. U hoeft er dus niet op te rekenen dat u voor een dubbeltje op de eerste rang zit. We zijn daar graag eerlijk over, omdat we niet willen hebben dat mensen verkeerde verwachtingen krijgen. Tegelijkertijd is het vaak wel zo dat wij alles voor u kunnen regelen, waar het ook om gaat. Van het begin tot het einde zullen we u met raad en daad terzijde staan. Vanaf de eerste schetsen op de tekentafel tot de uiteindelijke oplevering van uw gerenoveerde huis, Bram van Haarst is er voor u. Niet voor niets is ons bureau met architecten tot ver buiten Enschede, onze plaats van vestiging, bekend geraakt. Dat is ook niet zo verwonderlijk als men kijkt naar het exclusieve segment van de woningmarkt dat wij bedienen. Echte specialisten zijn nu eenmaal schaars daar waar het gaat om de meest fraaie architectuur voor exclusieve woningbouw. Uw vertrouwen in Bram van Haarst zal niet worden geschaad, dat beloven we u plechtig.

Wat doet Bram van Haarst?

Genoeg over Bram van Haarst zelf nu, want u wilt natuurlijk weten wat hij dan precies allemaal doet. Het antwoord op deze overigens zeer terechte vraag zal nu volgen. Het creatieve team van deze architect kan al uw wensen bewerkelijkheid maken. Zo kan uw droomhuis in een mum van tijd tot stand komen. We gaan er daarbij even van uit dat u al een mooi pand bezit waar u graag wat verbeteringen aan wilt laten uitvoeren. Onderzoek wijst namelijk uit dat het met het onderhoud van sommige villa’s in Nederland simpelweg droevig gesteld is. Dat is zonde als men kijkt naar wat een vernietiging van kapitaal dat is. Bram van Haarst staat voor exclusieve bouw van woningen. Overigens kan het, in tegenstelling tot wat net geschreven werd, maar zo zijn dat u nog geen huis heeft, maar dit wel wilt laten verrijzen. Wij helpen dan graag in een vroeg stadium mee om te beslissen welke architectonische keuzes gemaakt moeten worden. Het zal u verbazen hoeveel klanten Bram van Haarst al gehad heeft. Er volgen nu enige cijfertjes. In de 35 jaar die Bram van Haarst aan het werk is, zijn er al meer dan 1300 woningen gerealiseerd. Dat zijn nog eens aantallen waar men u tegen zegt! U weet dan ook zeker dat u een goede keuze maakt als u ervoor opteert met ons in zee te gaan bij de aan- of verbouw van uw mooie woning. Is onderhoud noodzakelijk, dan assisteren we daar ook graag bij. Natuurlijk hebben we een scherp oog van wat mooi staat bij uw huis, maar we hebben uiteraard daarnaast de nodige vaktechnische kennis in huis. Bij Bram van Haarst weet u zeker dat u kwaliteit krijgt! Neem snel contact met ons op.

Kwijn weg bij mooie kiekjes

Als u door het kopje vlak boven deze letters denkt dat het ineens ergens anders over gaat, heeft u het mis. Want ook het vervolg van deze tekst zal het architectenbureau van Bram van Haarst centraal stellen. Waarom dan toch is er voor de titel ‘kwijn weg bij mooie kiekjes’ gekozen? Welnu, dat zullen we u met alle liefde uit gaan leggen. Bram van Haarst is als gezegd een ware specialist daar waar het aankomt op het waarmaken van al uw dromen over uw exclusieve woning. Het kan echter maar zo zijn dat u daar graag nog wel enig bewijs van ziet. Natuurlijk zijn in de vorige paragraaf al verschillende cijfers genoemd die het beeld van Bram van Haarst als uitstekend kantoor bevestigen, maar het is voor te stellen dat u daar voor nu nog niet genoeg aan heeft. Maakt u zich ook dan geen zorgen. Via de website van Bram van Haarst, mede dankzij deze tekst met een paar klikken van de muis gevonden, kunt u de meest fraaie foto’s bekijken van het werk van genoemd team architecten. Kwijn dus weg bij plaatjes van mooie landhuizen met rieten daken en afgelegen, nog niet ontdekte stulpjes. Goed mogelijk is natuurlijk dat u na het zien van al die fraaie beelden zelf ook gebruik wilt maken van de diensten van Bram van Haarst. In dat geval kan worden gezegd dat deze tekst zijn doel bereikt heeft. U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen door te surfen naar onze homepage. We zijn gevestigd in Enschede, waar u ons indien u dat op prijs stelt, op kunt zoeken. Maar u kunt ook gewoon ons even bellen. Tevens is Bram van Haarst via de e-mail bereikbaar en voor wie old skool is kunt u ook gewoon een brief sturen. Tot snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn