Interesse in zakelijk glasvezel?

Heeft u interesse in het nemen van zakelijk glasvezel? Bent u zo’n pionier die altijd voorop loopt als het gaat om de nieuwste technologische ontwikkelingen? Wij van DSD hopen van wel. In dat geval kunnen wij u immers zakelijk glasvezel gaan leveren. Voordelig voor ons, want wij hebben er een nieuwe klant bij, maar ook voordelig voor u, want wij hebben zeer scherpe prijzen. Vraagt u gerust eens een offerte bij ons op. Wij verzenden vaak dezelfde dag nog een passend aanbod. Dat verplicht u tot niets. U bent geheel vrij er toch van af te zien. No hard feelings. De kans is echter een stuk groter dat u besluit er wel op in te gaan. Dat komt omdat wij nu eenmaal de laagste prijzen van het hele land hebben. U moet dus wel gek zijn om toch naar een andere aanbieder te gaan. Toch horen we van veel mensen dat ze twijfelen om met ons zaken te doen, omdat ze onze naam niet kennen. Dat is dan aanleiding geen zaken met ons te doen als het gaat om het nemen van zakelijk glasvezel. Wij hebben daar echter altijd een weerwoord op. Wij kopen namelijk zakelijk glasvezel in bij grote bedrijven zoals Ziggo, Tele2 en KPN. Deze diensten zijn vanzelfsprekend van grote kwaliteit. U profiteert dus van de goede netwerken opgezet door deze grote maatschappijen, terwijl u de hier door ons berekende lage prijs voor betaalt. Voor een dubbeltje op de eerste rang! Wees daarom niet gek en neem vandaag nog contact met ons op. U kunt ons bellen of mailen. Belt u ons, dan heeft u gelijk een antwoord op uw vraag. U kunt natuurlijk ook een mailtje sturen. Dan heeft u niet gelijk antwoord, maar wel binnen afzienbare tijd. Voordeel hiervan is dat u uw vraag over zakelijk glasvezel op een voor u geschikt moment kunt stellen.

Tarieven van zakelijk glasvezel

Besluit u eenmaal met ons in zee te gaan voor uw zakelijk glasvezel, dan wilt u natuurlijk wel weten wat dit allemaal mag kosten. Zeer begrijpelijk, vinden wij ook. Als voorbeeld pak ik het product DSD Business Internet Access via zakelijk glasvezel van KPN Wholesale. Deze dienst is leverbaar in verschillende varianten. In alle gevallen krijgt u de standaardaansluiting van KPN, dat het grootste netwerk van Nederland heeft. De startpakketten verschillen van 10 MB tot 100 MB. Per maand betaalt u tussen € 180 en 430. Een stuk minder dan u kwijt zou zijn aan zakelijk glasvezel als u rechtstreeks bij de grote bedrijven zou bestellen. Daarnaast bent u eenmalige aansluitkosten kwijt. Hoe groter het pakket dat u afneemt, hoe meer korting u hiervoor krijgt. Bij de meer geavanceerde pakketten betaalt u altijd maar € 249 aansluitkosten, waar dit normaal gesproken € 750 is. U profiteert dan dus bij het afsluiten van het abonnement al gelijk van een waanzinnige korting. U hoeft hier niet voor te sparen of iets dergelijks. Nee, u heeft gelijk al fikse korting. Per maand betaalt u voor de meer geavanceerde diensten van zakelijk glasvezel tussen € 310 en 765. Dit lijken misschien hoge bedragen, maar u moet bedenken daarmee uw hele firma van internet te voorzien. En zelfs van het snelste internet dat er op dit moment bestaat. De voordelen voor u als werkgever zijn enorm. Uw werknemers kunnen immers meer doen in minder tijd omdat het internet nu eenmaal zo snel is. Hun productiviteit verhoogt, terwijl u dezelfde kosten kwijt bent. Ik merk aan het slot van deze alinea nog wel op dat de genoemde prijzen zogenaamde ‘vanaf’-prijzen zijn. Afhankelijk van uw specifieke locatie kunnen de prijzen net wat hoger zijn.

Vraag een offerte op

Bent u al met al enthousiast geworden na het lezen van deze fraaie tekst over zakelijk glasvezel? Dat zou me zeker niet verbazen. Neem in dat geval contact met ons op. Wij hebben een telefoonnummer voor algemene informatie en eentje voor support, oftewel service. Beide nummers staan op onze homepage. Vraag een offerte bij ons op en ervaar wat de lage prijzen die wij voor zakelijk glasvezel vragen precies inhouden. Wij hebben van u maar een paar gegevens nodig, en dat zijn de volgende:

  • aansluitadres
  • gewenste snelheid
  • type dienst

Met al deze gegevens in de hand kunnen wij de prijs voor u gaan berekenen. Heeft u bijzondere haast, bel ons dan gewoon even. Misschien kunnen we u dan nog sneller dan anders van dienst zijn door ook u zakelijk glasvezel te leveren. Na het opvragen van een offerte doen wij een voorstel. U bent vrij daarmee te doen wat u wilt. Maar wilt u inderdaad profiteren van het goedkoopste zakelijk glasvezel van Nederland dan raad ik u toch aan dit voorstel te accepteren. U sluit zich dan aan bij een reeks van tevreden klanten waar je u tegen zegt. Nog nooit hebben wij een van onze klanten zien huilen. Stuk voor stuk zijn ze tevreden over de kwaliteit van de diensten die wij leveren, onze service en natuurlijk onze prijzen. Het is haast als een soort heilige drie-eenheid te zien: hoge kwaliteit zakelijk glasvezel, uitstekende service, lage prijzen. Erken vandaag nog dat dit ook voor uw firma de beste optie is door vlug contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar. Ook onze klantenservice bestaat uit gediplomeerde medewerkers die verstand van zaken hebben. U wordt bij ons niet eindeloos doorverbonden met mensen die er niks van snappen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn