Met een gerust hard op weg met mijn Mini Roadster winterbanden

Jdbandenvelgen - Mini Roadster winterbandenDrie weken geleden kreeg ik opeens een buitenkansje aangeboden door met een stel vrienden naar het zuiden van Europa af te reizen om daar op verschillende locaties te gaan wintersporten. In twee auto’s waren we van plan te gaan reizen, in mijn Mini Roadster en in een Volkswagen Passat. Normaal gesproken gebruik ik mijn Mini Roadster enkel in de zomer en in de winter periode maak ik gebruik van de Opel Corsa die als het ware de gezinsauto is. De Mini Roadster is meer mijn hobby auto, maar voor een road trip naar het zuiden wilde ik toch graag met de Mini Roadster rijden om ook te kunnen genieten van de tocht naar het zuiden. Want rijden in een Mini Roadster is puur genieten, altijd weer. Maar omdat ik erg zuinig ben op mijn auto wilde ik wel zeker weten dat ik met de juiste banden het winter gebied in zou rijden. Daarom ben ik naar jdbandenvelgen.nl gegaan, want hier vind je een ruim aanbod aan verschillende soorten banden. Hier vond ik de Mini Roadster winterbanden die ik zelf nodig had voor mijn Mini Roadster. Gezien een Mini nogal een uitzonderlijke auto is, vind je de Mini Roadster winterbanden niet overal even gemakkelijk. Het duurde dan ook even voordat ik mijn Mini Roadster winterbanden had gevonden op de site van jdbandenvelgen.nl. Maar eenmaal gevonden was ik blij dat het zo lang had geduurd. Want door het niet vinden van een andere site kwam ik uiteindelijk op deze geweldige site terecht. Geweldig in de zin van prijs en service.

Mini Roadster winterbanden voor de ideale wintersport

Voordat ik mijn opmerkingen over jdbandenvelgen.nl deel, acht ik het verstandig om simpelweg mijn ervaringen op te schrijven die hebben bij gedragen aan het succes van mijn wintersport. Allereerst merk je eigenlijk niets, want we starten onze reis met volop zon dus Mini Roadster winterbanden of geen Mini Roadster winterbanden het is allemaal om het even. Toch moet ik zeggen dat het rijden met Mini Roadster winterbanden onder zonnige omstandigheden helemaal prima was. Het rijden is even comfortabel als met zomerbanden dus ik raad iedereen aan om al vroegtijdig winterbanden te kopen want je hebt er geen nadeel van en als het eenmaal begint te sneeuwen pluk je de vruchten van de beslissing om winterbanden te instaleren. In Frankrijk werd het weer minder en meteen tijdens het regenachtige weer merkte ik al dat de auto met de Mini Roadster winterbanden aanzienlijk meer grip had. Vooral in de bochten merkte ik dat de auto redelijk goed aan het wegdek vast zat. Dat geeft vertrouwen en verhoogt het rijcomfort. Ik werd misschien zelfs een beetje overmoedig. Eenmaal in Oostenrijk reden we door de sneeuw en op dat moment had ik echt door wat voor een voordeel het is om te rijden met Mini Roadster winterbanden. Je slipt nauwelijks weg tenzij je teveel gas geeft. Maar als je voorzichtig rijdt en gecontroleerd omgaat met het gaspedaal en de rem dan rijd je heel soepel door het witte landschap. Met de Mini Roadster winterbanden kon ik met mijn Mini Roadster het landschap door toeren op een manier die nog altijd comfortabel is. Er kwam een moment natuurlijk, naarmate we verder reden, dat de Mini Roadster winterbanden niet meer voldoende waren. Sneeuwkettingen zijn dan nodig, maar zolang je die extreme omstandigheden uit de weggaat, is het een verademing om toch met de Mini Roadster winterbanden door te kunnen rijden.

Service, veiligheid en de toekomst

Voordat ik deze ervaringen kon delen, moest ik eerst de banden bestellen en ik kan je verzekeren dat gaat van een leien dakje. De site wijst zich helemaal vanzelf. Je weet welke auto je hebt en van welk merk dus je kan meteen alle producten van jou auto selecteren door te zoeken op merk. Dus om mijn Mini Roadster winterbanden te vinden zocht ik simpelweg op Mini Roadster. Vervolgens selecteerde ik winterbanden en voor ik het wist had ik alle mogelijke Mini Roadster winterbanden tevoorschijn gehaald. Wat het eerste opviel waren de prijzen. Zo goedkoop ik kon het niet geloven. Vervolgens las ik op de site van jdbandenvelgen.nl dat ze de kosten kunnen drukken omdat ze in grote partijen inkopen. Dat is allemaal leuk en aardig maar ik was enorm verbaasd dat ze zelfs de kosten weten te drukken voor een uitzonderlijk merk als de Mini Roadster. Vervolgens ging ik over op bestellen. Ook dat is kinderlijk eenvoudig. Kwestie van in de virtuele winkelwagen plaatsen, gegevens invullen en je wordt automatisch doorgestuurd naar de betalingspagina. Kind kan de was doen. Ik heb ervoor gekozen om via iDEAL te betalen, maar je kunt de banden eventueel ook achteraf betalen. De site is dus van alle gemakken voorzien. Verder was ik in eerste instantie een beetje bezorgd, want de wintersport reis was al over een week. Dus kon ik de banden nog op tijd bestellen zodat ze op tijd in huis waren? Het antwoord is een volmondig ja! Zelfs voor een auto als de Mini Roadster wist jdbandenvelgen.nl de winterbanden binnen 24 uur bij mij af te leveren. Ik had dus voldoende tijd om naar de garage te gaan en daar mijn zomerbanden te laten verwisselen door de nieuwe winterbanden. Ik kan dus al met al zeggen dat ik erg tevreden ben over de bestelling en de banden. En voor de toekomst ga ik vanaf nu ook zeker in de winter meer met de Mini Roadster de weg op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn