Vertaalbureau

Vertaalbureau.co - VertaalbureauBent u op zoek naar een goed vertaalbureau? Komt u dan eens bij ons een kijkje nemen. Wie wij zijn? We mogen wel stellen dat we een erg veelzijdig vertaalbureau zijn die dan ook van alle markten thuis is. Dat zult u ook wel zien na een kijkje op de website van dit vertaalbureau: vertaalbureau.co. Een eenvoudigere naam konden we haast niet bedenken maar mocht u ons toch vergeten, vergeet dan niet om ons op zijn minst te bookmarken, dan hebt u altijd een handig vertaalbureau achter de hand dat voor een lage prijs vertalingen in alle denkbare talen kan doen. Nou ja, alle denkbare talen gaat wat ver maar we mogen wel stellen dat we van vrijwel alle grote talen en ook vele Europese talen vertalers in dienst hebben. En als het echt om een kleinere taal dan wel dialect gaat, dan gaan we op zoek naar een vertaler die tijdelijk voor ons wil werken. We hebben dan ook een breed netwerk die de Nederlandse grenzen overschrijdt. Ook als vertaler kunt u zich bij ons aanmelden, wij zijn altijd wel op zoek naar nieuw personeel. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Meldt u dan ook vandaag nog even aan, dat is toch zeker een kleine moeite? We komen vervolgens zo spoedig mogelijk bij u terug maar houdt u er wel rekening mee dat we voornamelijk tijdens kantooruren werken en dus tijdens werkdagen. Dan bent u als eerste aan de beurt dus schroom niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Het staat als een paal boven water dat we alle vertalingen aan kunnen. We zijn van geen kleintje vervaard en houden dan ook wel van een uitdaging. Ga dan ook niet bij de pakken neerzitten en denken dat dit vertaalbureau een groot project niet aan zal kunnen maar neem contact op. Wij kijken naar de opdracht en stellen direct een geheel vrijblijvende offerte voor u op. Dan hebt u vervolgens nog zeeën van tijd om uw keuze te maken maar we vermoeden dat u dan vast en zeker wel overtuigd zult zijn om met ons in zee te gaan. De prijzen liegen er dan ook niet om zodat iedereen bij ons waar voor zijn geld krijgt.

Dit vertaalbureau is van alle markten thuis

U bent toch zeker geen dief van uw portemonnee? Als u zelf niet in staat bent om grote stukken tekst te verwerken dan wel te vertalen dan nemen wij van het vertaalbureau dit graag voor u uit uw handen. Voor een klein bedrag natuurlijk. Zo is er binnen ieders budget wel de mogelijkheid om in ons te investeren. Daar zijn we van overtuigd en staan dan ook altijd open voor onderhandelingen. Bij ons komt de klant namelijk nog echt op de eerste plaats en is de klant dan ook nog echt de koning. Waar vindt u dat tegenwoordig eigenlijk nog? Nou, bij ons vertaalbureau in ieder geval wel. Er zijn diverse manieren waarop u met het vertaalbureau in contact kunt komen en omdat we u graag tegemoet reden hebben we de belangrijkste manieren even op een rijtje gezet in de volgende opsomming. Dus leest u eventjes mee?

  • Gaat u allereerst naar onze website zoals we hebben genoemd in de vorige alinea
  • Dan bent u op de site van het vertaalbureau. Dit is de zogenaamde landingspagina. Daar klikt u op “contact” met uw muis
  • Daar vindt u diverse manieren om met het vertaalbureau in contact te komen.
  • Zo kunt u ons een e-mail sturen, ons opbellen en of direct het online formulier invullen
  • Wilt u ons ontmoeten? Dan kan dat zelfs, maar wel echt bij grote uitzondering dus bijvoorbeeld als u een erg grote opdracht wilt insturen. Ook dan is het wel aan te raden om eerst met ons op een andere maner contact op te nemen en dan maken we een afspraak, staat de koffie voor u klaar en kunt u ons het hemd van het lijf vragen.

Het maakt ons niet uit in welke taal we moeten vertalen

Het moge duidelijk zijn dat dit vertaalbureau wonderen kan verrichten op het gebied van vertalen. Een vertaalbureau als de onze zult u dan ook nergens anders weten te vinden. Het grote voordeel is dat dit vertaalbureau geheel digitaal werkt. U hoeft dus niet speciaal naar ons af te reizen maar u kunt de opdrachten direct naar ons toe mailen. Het is zo eenvoudig, een kind kan de was doen. Is een vertaalbureau dan ook wat u zoekt? Dan hopen we dat u ons nu overweegt. Op onze website stellen vele vertalers zich alvast aan u voor. Alleen gerenommeerd en dagelijks voor ons vertaalbureau aan het werk willen ze niets liever dan ook uw werk vertalen. Daar draaien ze dan ook hun handen niet voor om. Ons vertaalbureau is de uitkomst als u met teksten zit die u niet kunt lezen. En wederom, altijd voor een scherpe prijs. Het komt namelijk neer op slechts 11 cent per woord! Ja, dat leest u goed. Dat zult u niet zo snel bij een ander vertaalbureau vinden. Bij ons geldt niet een of ander spoedtarief en er is ook geen minimum aantal woorden. Wilt u slechts een woord door het vertaalbureau laten vertalen? Dan zou dat op papier zelfs kunnen. Dit is een vreemd voorbeeld maar het laat hopelijk wel onze flexibiliteit zien. Er geldt dus ook niet een starttarief maar u betaalt gewoon per woord!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn