Breed assortiment kunststof hygiënebakken

Boxpall - Kunststof hygiënebakkenIn veel verschillende bedrijfstakken is het zeer handig om spullen of zelfs complete producten op te slaan in zogenoemde kunststof hygiënebakken. Er zijn verschillende factoren waarom dit, misschien ook voor uw bedrijf of bij het bedrijf waarvoor u werkt, een zeer goede keuze is. Deze kunststof hygiënebakken zijn namelijk niet alleen zeer makkelijk schoon te maken en schoon te houden, maar ze zijn ook heel makkelijk stapelbaar. De kunststof hygiënebakken die wij bij ons bedrijf Boxpall Benelux verkopen behoren tot de beste die u maar kan vinden. Bovendien hebben wij het u heel gemakkelijk gemaakt door op onze website een handig overzicht te geven van de verschillende soorten kunststof hygiënebakken die wij aan u kunnen leveren. U vraagt zich misschien af wat het verschil is tussen kunststof hygiënebakken en normale opslagbakken of boxen. Het volgende is het geval: deze bakken hebben van binnen geen hoeken omdat deze rond zijn gemaakt. In normale bakken blijft er vaak een residu van er voorheen in opgeslagen stoffen of producten achter. Dit omdat het lastig, vooral bij de wat grotere bakken, om in alle hoeken en kieren schoon te maken. Onze kunststof hygiënebakken hebben daarom geen naden en kieren waar viezigheid in kan blijven hangen. Gewoon even omspoelen dus en u kunt het opnieuw gebruiken. Doordat de bakken stapelbaar zijn, zijn ze extreem handig om bijvoorbeeld grondstoffen voor een product in op te slaan. Ze kunnen zo hoog worden gestapeld als u zelf maar wil en zolang u erop vertrouwd dat ze stevig blijven staan. Door het stapelen van de kunststof hygiënebakken bespaart u niet alleen ruimte maar zorgt u ook voor een beter overzicht. Als u ze niet gebruikt zijn ze ook makkelijk weg te zetten. Heeft u dus een bedrijf in bijvoorbeeld de voedselindustrie of farmaceutische industrie, neem dan zeker een kijkje op onze site om te zien wat voor kunststof hygiënebakken wij aan u kunnen leveren. Neem geen risico door minderwaardige bakken aan te schaffen waar viezigheid de kans krijgt zich op te hopen, maar gebruik onze producten zodat u er zeker van bent dat de door u geleverde en geproduceerde producten van het allerbeste niveau zijn.

Veel producten leverbaar naast de kunststof hygiënebakken

Wij snappen het dat veel bedrijven niet al te veel tijd willen verspillen aan het zoeken van de juiste producten om te gebruiken bij bijvoorbeeld de productie of de opslag van goederen. Daarom hebben wij in onze webshop alle mogelijke producten die u zich maar kan bedenken op het gebied van opslag en transport. Naast kunststof hygiënebakken kunnen wij u allemaal verschillende soorten andere bakken en boxen leveren die allemaal hun eigen handige gebruik hebben. Kies bijvoorbeeld voor wat goedkopere open kisten die u kan gebruiken voor een verpakt eindproduct. Of kies voor dubbelwandige boxen als u kwetsbare goederen wilt opslaan of vervoeren. Wij hebben tevens pallets te koop die u kan gebruiken om meerder kisten of boxen in een keer te vervoeren of op te slaan. Hoe gek u het ook bedenkt, u kan er zeker van zijn dat wij het product in veel verschillende soorten en maten te koop hebben. Omdat wij een van de marktleiders zijn in de Benelux kunt u de kunststof hygiënebakken met een gerust hart bij ons bestellen. Door het schaalvoordeel wat wij hebben weten te bereiken zijn onze producten namelijk zeer scherp geprijsd. Kunststof hygiënebakken kunt u niet snel ergens van dezelfde kwaliteit vinden voor een lagere prijs. Naast de levering van bakken en pallets kunt u bij ons ook terecht voor onder andere de volgende producten:

  • Dolly’s. Hiermee kunt u handig zwaardere bakken rondrijden. Dit kan veel lichamelijke klachten bij u of uw personeel besparen.
  • Om kwetsbare producten af te sluiten van invloeden van buitenaf hebben wij verschillende formaten deksels in onze webwinkel.
  • Etikethouders en vakverdelers. Ook voor soortgelijke accessoires kunt u bij ons terecht.

Zoals u heeft kunnen lezen zijn wij op het gebied van opslag- en transportboxen een zeer goede partner, niet alleen door ons uitgebreide assortiment maar ook door onze scherpe prijzen. Wij zorgen er bovendien voor dat de door u bestelde artikelen snel naar u toe komen zodat u weinig tot geen vertraging hoeft op te lopen bij uw bedrijf.

Kies voor dé specialist in kunststof bakken

Nog een ander voordeel van kiezen voor ons bedrijf als uw partner in de levering van bijvoorbeeld kunststof hygiënebakken is de persoonlijke service die wij u kunnen bieden. Hoewel we ons best hebben gedaan om ons assortiment dusdanig breed te maken dat er voor de meeste mensen het juiste formaat te bestellen valt, zijn er natuurlijk altijd bedrijven of personen met specifieke wensen. Ook voor deze klanten doen wij uiteraard ons uiterste best om het gewenste product te kunnen leveren. Vaak is er wel een mogelijkheid te vinden door ons om het goede formaat toch bij u thuis te krijgen. Speciale afmetingen zijn voor ons dan ook geen probleem. Kortom: bent u voor uzelf of voor u bedrijf op zoek naar bijvoorbeeld kunststof hygiënebakken of soortgelijke producten, neem dan zeker eens een kijkje op onze website voor een prijsindicatie of om via die weg contact op te nemen met ons bedrijf. Wij staan voor u klaar en zullen er alles aan doen om de topkwaliteit producten die wij op voorraad hebben zo snel mogelijk bij u thuis te krijgen. Kies voor betrouwbaar en schoon met de kunststof hygiënebakken van Boxpall Benelux.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn