Breng niveauverschillen aan met stapelblokken

Maak van uw tuin een prachtige oase van rust door verschillende elementen te verfraaien door het gebruik van stapelblokken. Met het gebruik van stapelblokken kunt u gemakkelijk en op een zeer mooie manier hoogteverschillen maken in uw tuin. De mogelijkheden gaan zo ver als uw eigen fantasie u kan brengen. De sierbetonnen elementen die wij in onze webshop verkopen bieden schier eindeloze opties om zowel voor- als achtertuinen interessant en prachtig te maken. Met stapelblokken uit onze winkel kunt u bijvoorbeeld een verdiepte zithoek maken in uw tuin. Via een elegant trapje kun je dan in een soort besloten ruimte komen waar je gezellig met vrienden en familie kan genieten van het lekkere weer of het heerlijke vlees van de barbecue. Ook zijn stapelblokken uitermate handig als u zelf bloembakken of een borderafscheiding wilt maken. Alle betonnen elementen die wij in onze webshop verkopen zijn van uitstekende kwaliteit en doordat wij erin gespecialiseerd zijn weten wij inmiddels welke producten het best in de smaak vallen bij onze klanten. Daardoor kunnen wij iedereen die ook maar een beetje een doet-het-zelver is de best mogelijke producten aanbieden om alles in en rondom de tuin prachtig te maken. Het handige van onze webshop is dat je op prijs kan zoeken welke stapelblokken het best bij uw portemonnee passen. Ook is het mogelijk om veel verschillende soorten blokken tegelijk te bestellen zodat u er zelf een mooie gevarieerd geheel van kan maken in uw tuin. De stapelblokken die wij verkopen zijn er in veel verschillende maten zodat er zowel kleine als grote elementen van kunnen worden gemaakt. Ook zijn er veel verschillende soorten beton beschikbaar. Bijvoorbeeld blokken met strakke randen, maar ook met oud-lijkende rafelranden. Daarnaast verkopen wij qua kleur gemarmerde blokken, grote bielzen die als basis of voor grote projecten kunnen worden gebruikt, maar ook kleinere baksteenachtige stapelblokken. Alle blokken zijn in een dusdanige verhouding gemaakt dat ze makkelijke stapelbaar zijn en eenmaal gestapeld ook gemakkelijk blijven liggen. Ideaal dus voor de tuinliefhebbers die iets zelfgemaakts in de tuin willen hebben staan.

Stapelblokken en veel ander sierbeton voor een scherpe prijs

Naast een zeer ruim aanbod aan betonnen stapelblokken hebben wij in onze webwinkel nog een zeer grote collectie met andersoortig sierbeton. Zowel voor binnen als buiten hebben wij vele producten tegen een zeer scherpe prijs te koop. Wat denk u bijvoorbeeld van tegels voor binnen, of inbouwbrievenbussen met een mooi ontwerp en solide gebruikte materialen. Ook voor traptreden of opstapjes van beton bent u bij ons het juiste adres. Wij hebben letterlijk alles wat u maar kan bedenken en zelfs dan nog iets meer. Voor buiten hebben wij naast stapelblokken onder andere ook:

  • Betonnen banken. Deze banken kunnen binnen en buiten worden gebruikt. Ze gaan extreem lang mee omdat het materiaal zeer sterk is. De ontwerpen zijn strak en simpel waardoor ze tijdloos zijn.
  • Prachtige bloembakken in veel verschillende kleuren en vormen. Voor als u niet zelf met stapelblokken aan de slag wil om een bloembak te maken.
  • Voor sleufsilo’s of hoogteverschillen kunt u bij ons eenvoudig keerwanden in verschillende formaten bestellen.
  • Dit product kan gebruikt worden om bijvoorbeeld een oprit af te bakenen.
  • Prachtige natuurstenen artikelen die van uw waterpartijen echte blikvangers maken. Rustgevend kabbelend water in de tuin wil natuurlijk iedereen wel.

Dit is nog maar een kleine greep uit ons zeer complete aanbod op het gebied van stapelblokken, sierbeton en prefab beton. Ook hebben wij artikelen van natuursteen. In onze webwinkel kunt u snel en overzichtelijk zoeken naar producten maar u kunt natuurlijk ook bij ons langskomen in Eindhoven om met eigen ogen het grote assortiment te bekijken.

Bestel veilig en snel op sierbetononline.nl

Zowel voor zakelijke klanten als voor particulieren bieden wij zeer scherp geprijsde artikelen die wij bovendien snel kunnen versturen. Ook is er de mogelijkheid om de in de webshop bestelde artikelen bij ons af te halen. U kunt dan vooraf uw bestelling doorgeven waarna wij ervoor zorgen dat het op een afgesproken tijdstip klaar staan om mee te nemen. Het is ook bij veel producten, zoals bijvoorbeeld stapelblokken, mogelijk om maatwerk aan te vragen. De door u opgegeven maten kunnen wij (laten) maken zodat u het perfect blok beton thuis krijgt. Onze webshop ondersteund vele manieren van betaling zodat u altijd makkelijk kan bestellen en afrekenen. Onder andere iDEAL en Mister Cash zijn betalingsmogelijkheden die wij ondersteunen. Bijzonder is ook dat wij bestellingen boven de €450 gratis thuisbezorgen. Dit is gezien het vaak zware gewicht van de producten, bijvoorbeeld stapelblokken, zeker niet de normaalste zaak van de wereld. Bestellingen onder de 450 euro kunnen tegen vergoeding van de verzendkosten bij u thuis worden afgeleverd. Omdat het vaak om grote en/of zware producten gaat, gaan veel van onze bestellingen per palletpost, daarom is de prijs uiteraard iets hoger dan bij en boek of een paar schoenen. Dat wij veel tevreden klanten hebben blijkt wel uit de beoordeling van een 8.6 die wij hebben ontvangen. Wij hopen dat al onze klanten zeer tevreden zijn met onze diensten en producten en zijn er daarom altijd voor u bij vragen en opmerkingen. U kunt er vanuit gaan dat de producten die wij aanbieden van zeer hoge kwaliteit zijn en door het gebruik van stevige materiaal lang mee gaan. Bent u dus op zoek naar stapelblokken of ander sierbeton voor binnen of buiten, bekijk dan onze site.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn