Lasersnijden staal

Het lasersnijden van staal is voor ons een kleine moeite. Bent u dan ook op zoek naar een bedrijf dat lasersnijden van staal als dagelijkse bezigheid heeft? Dan mogen we ons zeker bij u aanprijzen. Wie wij zijn? Kijkt u eens op onze website als lasersnijden van staal is waar u al zo lang naar op zoek bent. U vindt ons op: lumahengelo.nl. Het lasersnijden van staal is zeker niet de enige bezigheid waar we ons mee bezighouden maar het is wel een van onze hoofdtaken. Het voordeel van lasersnijden van staal is natuurlijk dat het veel preciezer is dan snijden met de hand zoals of hoe u dit dan ook op dit moment zelf nog moet doen. Dat is verleden tijd als u voor ons kiest want dan kunt u het lasersnijden van staal geheel aan ons uitbesteden! Klinkt u dit als muziek in uw oren? Kijk dan snel op de website want daar leest u echt alles over het lasersnijden van staal en tevens over alle andere opties die wij bieden voor dit soort werk. Zo kunnen we niet alleen lasersnijden van staal maar ook van diverse andere materialen. U weet vast en zeker wel dat staal een legering is van ijzer met een beetje koolstof. Dat zorgt er niet alleen voor dat dit materiaal niet weg kan roesten zoals bij ijzer wel het geval is, het is ook nog eens vele malen sterker en kan dus wel tegen een stootje. En zeker als er ook nog wat koper of nikkel aan toe wordt gevoegd, dan is corrosie helemaal verleden tijd. Wel is het materiaal dan wat moeilijker te bewerken dan ijzer. Het is immers harder en minder soepel. En dat is waar wij dan weer om de hoek komen kijken omdat we het voor u kunnen lasersnijden. Staal is dan ook geen obstakel voor ons en we gaan er doorheen alsof het boter is.

Lasersnijden? Staal of metaal, wij kunnen het allemaal

Zoals we al net zeiden is het lasersnijden van staal niet onze enige bezigheid. Ook snijden we door andere metalen heen. Werkt u dus maar weinig met staal maar juist veel met koper, nikkel, zink of misschien geheel andere metalen zoals cadmium, zilver en ga zo maar door? Het maakt ons allemaal niets uit. Zelfs titanium en aluminium kunnen we voor u bewerken. En dat terwijl aluminium niet eens gezien wordt als en metaalsoort. Als u eens een kijkje neemt op het periodiek systeem dan zult u zelf ook wel zien dat er vele metalen zijn. Maar er zijn veel dure soorten die u vast en zeker niet en masse gebruikt op het werk. Toch kan het maar zo zijn dat u wel platinadraad gebruikt en dan mag er echt helemaal niets verloren gaan want dit is een van de allerduurste metalen in de wereld door het gebrek aan hoeveelheid er van. Ook bij het snijden van dit soort edelmetalen kunt u altijd even contact met ons opnemen als u om advies verlegen zit. Bij het lasersnijden van staal is dat een ander verhaal, dat is een relatief goedkoop type metaal en dan ook nog eens een legering. Maar toch, het zal u verbazen hoeveel kilo’s, en dan hebben we het echt over tonnen, er wordt weggegooid or onzorgvuldig snijden. Laat u dit niet meer overkomen en kies voor het lasersnijden van metaal. U zult er veel restmateriaal dat daadwerkelijk gerecycled kan worden aan overhouden en dat klinkt u dan ook vast en zeker als muziek in uw oren. Wij maken gebruik van “state of the art” robots en kunnen daardoor minutieus te werk gaan. Voor klein materiaal kunt u dan ook lasersnijden van staal bij ons komen aanvragen maar ook het grote werk gaan we absoluut niet uit de weg. Wij zijn van geen kleintje vervaard mogen we wel zeggen. Daagt u ons dan ook eens uit, u gaat er zeer zeker geen spijt van krijgen. Het lasersnijden van staal is dan ook helemaal niet duur als u er voor kiest om met ons in zee te gaan. Het zal immers wel zo zijn dat u voor het lasersnijden van staal en hoop plaatwerk in gedachten hebt. Dat is voor ons geen probleem maar als u liever de kat uit de boom kijkt dan is dat helemaal geen probleem. Vraagt u dan ook van te voren een geheel vrijblijvende offerte aan. Dan weet u alvast waar u aan toe bent voor u daadwerkelijk voor ons kiest voor het lasersnijden van metaal.

Kijkt u snel eens op de website voor meer informatie

Hebt u nog vragen over ons bedrijf of hebt u nog vragen over het lasersnijden van staal? Stelt u dan gerust al uw vragen aan onze klantenservice. Dat kan op diverse manieren. Bijvoorbeeld door ons op te bellen, maar doet u dat wel tijdens kantooruren. Ook kunt u een e-mail opstellen en het online formulier invullen. Wij zijn van alle markten thuis en kunnen dan ook naast het lasersnijden van staal nog veel meer voor u betekenen:

• Robotlassen
  • Plaatwerk
  • Poedercoaten
  • Constructie
  • En nog veel meer

Voor de exacte betekenissen hiervan verwijzen we u wederom door naar de site. Daar kunt u alles nog eens rustig nalezen. We hebben alle benodigde ISO en veiligheidscertificaten in huis om al dit werk uit te voeren en bij ons werken dan ook enkel gemotiveerd en ervaren personeel. Daag ons dus eens uit, tot snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn