De kwaliteit van het cv water

Veel mensen zijn vandaag de dag bezig met duurzaamheid in en om het huis. Ze proberen minder vaak de auto te pakken en ook wordt er op energie bezuinigd. Het aanschaffen van een hr-ketel hoort hier ook bij. Hiermee is het namelijk mogelijk om veel energie en geld te besparen. En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Maar wat de meeste mensen niet weten, is dat er ook nog aan de kwaliteit van het cv water moet worden gedacht. Enkel gebruik maken van een zuinige combi-ketel is niet genoeg. Het is van groot belang om te kijken of het cv water wel in orde is, want anders kan men alsnog meer verbruiken dan nodig is. En daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Zou u er nou ook wel voor willen zorgen dat uw cv water goed is? Maar weet u nog niet zo goed wat hiermee bedoeld wordt? Dan is het heel goed dat wij u op dit moment even treffen. Wij willen namelijk graag even van de gelegenheid gebruik maken om u iets meer te vertellen over de eigenschappen van het cv water. De waterkwaliteit kan soms behoorlijk verschillen. Dit kan liggen aan de hardheid van het leidingwater in de regio waar u woont. Maar er kunnen ook andere factoren een rol spelen. Hoe dan ook, het is erg belangrijk om te zorgen dat het cv water goed is zodat uw verwarming op en top kan functioneren. Dit is mogelijk door een zuiveringselement te laten installeren, zodat het cv water gezuiverd wordt. Op die manier bevinden zich geen schadelijke deeltjes meer in het leidingwater, zodat ook de verwarmingsinstallatie gespaard blijft. Heeft u wel interesse in dit onderwerp en zou u meer willen weten over waarom dit van belang is en hoe u aan een dergelijke installatie kunt komen? Dan raden wij u zeker aan om even verder te lezen in de volgende alinea, want daar wordt dit u uitvoerig uit de doeken gedaan.

Cv water dient gefilterd te worden voor ’t optimaal functioneren

Zou u graag uw cv water willen filteren, omdat u het vermoeden heeft dat dit vele voordelen heeft? Dan leggen wij u hierover graag even het een en ander uit. Ten eerste is het belangrijk om voor een speciale waterbehandeling van het cv water te kiezen om:

  • uw verwarming langer te laten mee gaan
  • minder verwarmingskosten te hebben
  • schade aan het hele gebeuren te laten beperken
  • duurzaam met energie en de watervoorraad om te gaan

Kortom, er zijn allerlei redenen waarom u hiervoor zou moeten kiezen. Uiteraard lijkt het eerst even een flinke investering om voor een dergelijke behandeling van het cv water te gaan, maar uiteindelijk zult u die snel weer terug gaan verdienen als alles eenmaal geïnstalleerd is. U bespaart namelijk flink veel op uw energienota’s. En daardoor zal uw energie- en waterverbruik niet meer hoge kosten met zich meebrengen. Een deelstroomfilter zorgt ervoor dat er geen roest meer te vinden is in het leidingwater. Vaak blijven er toch roestsporen in de leidingen zitten. Dit wordt dus verholpen door een dergelijk filter. Zelfs wordt er ook kalk uit het verwarmingssysteem gehaald. Zoals u al kunt lezen, wordt de kwaliteit van uw cv water een stuk hoger, waardoor narigheid u bespaard zal blijven. En alleen daarom al hebt u geen enkele reden meer om hier niet voor te kiezen. Klinkt dit u wel als muziek in de oren, maar zou u toch graag eerst even van de hoed en de rand willen weten, voordat u overgaat tot het filteren van uw cv water? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met de firma Gruenbeck op. Wij staan te allen tijde voor u klaar om uw cv water te analyseren en waar nodig te verbeteren door middel van het plaatsen van een van onze superieure installaties. Dat zal u beslist geen windeieren leggen. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen via gruenbeck.nl.

Een speciale waterbehandeling voor alle watersoorten

Natuurlijk is het naast een filtering van cv water ook heel goed mogelijk om voor een waterbehandeling voor andere watersoorten te kiezen. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • ketelvoedingswater
  • demi-water
  • drinkwater
  • en nog veel meer

Het is maar net welke watersoort u gefilterd wilt hebben. Door het gewone leidingwater te zuiveren, voorkomt u dat het veel kalk bevat. Om maar eens een voorbeeld te noemen. En dat is altijd een goed idee. Gezuiverd water is een stuk gezonder dan ongezuiverd. Bovendien is het veel beter voor al uw huishoudelijke apparaten. U voorkomt op die manier kalkaanslag in een koffiezetapparaat, een waterkoker en in de douche. Zo gaan ze langer mee! Klinkt dit goed, maar bent u bang dat u erg diep in de buidel moet tasten om kwalitatief hoogwaardig cv water te krijgen? Bij Gruenbeck is dit gelukkig niet het geval. Wij zorgen er namelijk altijd voor dat de prijzen laag blijven. En op die manier hoeft u geen dief te zijn van uw eigen portemonnee. Aarzel daarom niet langer maar kies er vandaag nog voor om uw cv water te laten zuiveren door een van onze hoogwaardige filterapparaten. Wij bieden hoogstaande apparaten voor de laagste prijs. En dat treft u vrijwel nergens anders aan. Heeft u eerst nog een paar vragen? Neem dan gerust even contact op of lees meer op onze website gruenbeck.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn