Jablotron

Credexalarmsystems - JablotronEr is niets zo vervelends als inbraak. Hebt u hier in de afgelopen jaren veel last van gehad? Dan zult u er veel stress aan hebben gehad. Bent u onlangs verhuisd en hebt u een huis gekocht? Dan wilt u er vast alles aan doen om inbraak tegen te gaan. Met een hek voor de oprit bent u er nog lang niet. Kiest u voor een intelligent inbraaksysteem, kiest u voor Jablotron! Waarom zou u voor Jablotron kiezen en niet voor een ander merk? In deze tekst hopen we u ervan te overtuigen dat Jablotron de beste oplossing is om inbraak tegen te gaan. Mochten dieven toch uw huis binnenkomen, dan zal dankzij Jablotron meteen een melding naar de politie uitgaan. Reken er maar op dat ze dan al binnen vijf minuten bij u voor de voordeur staan om de criminelen in de kraag te vatten. De Jablotron, het klinkt als een robot uit een sciencefiction film, is een vernuftig systeem dat door uw hele huis geplaatst wordt. Niemand houdt van insluipers, wat hun plannen dan ook moge zijn. Het Jablotron alarmsysteem heeft al vele prijzen in de wacht gesleept tijdens shows en congressen en we zijn er erg trots op dat we een leverancier zijn van dit uitstekende merk. Het bijzondere aan de Jablotron is dat er geen vals alarm afgegeven wordt. Een kat kan binnenkomen, zelfs uw zoon of dochter kan laat thuiskomen en toch zal uw alarm niet afgaan. Dat komt omdat dit systeem mensen kan herkennen bij binnenkomst. Mocht er zich toch een vals alarm voordoen, laat ons dit dan zo snel mogelijk weten want dan krijgt u van ons 10 euro! Dit systeem gaat jarenlang mee en is onderhoudsvriendelijk. U krijgt van Jablotron een garantie tussen de 5 à 7 jaar. Mocht binnen deze tijd uw Jablotron het laten afweten, dan krijgt u kosteloos een nieuw systeem van ons.

Het vernuftige alarmsysteem van de toekomst: de Jablotron

Het Jablotron alarmsysteem is eenvoudig uit te breiden zodat u het op diverse manieren kunt gebruiken. Dit is een vorm van domotica. Dit is de integratie van diensten binnen uw eigen huis. Het heeft als doel om uw leven en de kwaliteit van wonen te verbeteren. Niet alleen de bedienbaarheid van diverse apparaten in uw huis spelen daarbij een rol maar ook de dienstverlening van buitenaf naar uw huis. Denkt u hierbij aan de snelheid waarmee de politie na een melding bij u kan zijn. Doordat onze huizen steeds luxer worden, wordt het voor dieven een belangrijkere target. Een goed alarmsysteem is daardoor onmisbaar. Jablotron is niet alleen als een alarmsysteem te gebruiken. U kunt het zodanig programmeren waardoor het ook de volgende functies heeft:

  • Het is te gebruiken als brandsysteem. De brandmelder geeft een melding af bij brand of rookontwikkeling en dankzij de domotica in uw Jablotron zullen lampen ingeschakeld worden zodat uw vluchtroute verlicht is. Tevens worden alle risicovolle elektronische apparaten uitgeschakeld.
  • Ook kunt u Jablotron gebruiken om uw verlichting op afstand te bedienen. Stel dat u ’s avonds laat thuiskomt, de voordeur opent en moet zoeken naar de lichtknop. Dankzij dit systeem is dat niet langer nodig. Als u de deur opent, zal de verlichting in uw hal automatisch aanspringen.

Naast een alarmsysteem kan Jablotron dus nog veel meer voor u betekenen. Maar hoofdzakelijk heeft het als doel om dieven te weren en te betrappen. Het kan een afschrikwekkende manier zijn zodat ze het al snel opgeven. Mocht er bijvoorbeeld een inbraakpoging worden gedetecteerd, dan springen direct diverse lampen in en rondom uw woning aan zodat de indringer wordt afgeschrikt en omwonenden worden gewaarschuwd. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Dan is Jablotron waarschijnlijk het antwoord op uw inbraakprobleem.

We maken uw alarmsysteem geheel op maat

Het kan nog een hele klus zijn om de diverse systemen op elkaar aan te sluiten. Er komt heel wat techniek en bekabeling bij kijken. Op onze site vindt u diverse handleidingen om Jablotron naast alarmsysteem ook te gebruiken als brandmelder en automatisch lichtsysteem. Op onze website vindt u meteen welke onderdelen van het Jablotron systeem u nodig hebt voor deze doeleinden. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u uiteraard met ons contact opnemen. Wat zijn zoal de voordelen van het bestellen van uw alarmsysteem bij Credex alarm systems? Ten eerste zitten we al meer dan 10 jaar in het vak en zijn we een erkend installatiebedrijf. Wij kunnen uw bestelde systeem niet alleen bezorgen maar ook direct monteren. Ten tweede is de verzending geheel gratis als de bestelling uitkomt op een bedrag boven de 100 euro. Bestelt u daarnaast voor 16:00 uur op werkdagen? Dan hebt u het morgen al in huis. Ten derde hebt u 14 dagen retourrecht. Is het niet goed, dan krijgt u uw geld terug. Ten vierde kunt u vrijblijvend bellen met onze helddesk die geopend is op maandag tot en met zaterdag van 09:00 uur tot 22:000 uur. Wilt u liever op een andere manier met ons in contact komen? Dan kunt u ons een e-mail sturen. Wist u dat we demonstraties geven van de diverse systemen in onze catalogus? Gaat u daarvoor naar onze demo hal in Amstelveen. Maakt u van te voren een afspraak. Dan staat er iemand voor u klaar om u rond te leiden en kunt u vervolgens meteen een offerte aanvragen. Ook bent u hier welkom als u liever uw alarmsysteem op wilt halen, dat scheelt u weer verzendkosten. Wie weet tot gauw!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn