Kantoorruimte Den Haag

Vaak is het in een grote stad goed zoeken naar degelijke kantoorruimte. Den Haag is een belangrijke stad in Nederland, veel nieuwe maar ook veel bestaande bedrijven willen zich daarom hier maar al te graag vestigen. Het zoeken naar een geschikte locatie binnen het centrum is vaak als het zoeken van een speld in een hooiberg. Zoekt u kantoorruimte in Den Haag? Zoek dan niet verder! Bij Tauro vind je de allerbeste panden waar je bedrijf zich moeiteloos kan vestigen. Zo heeft Tauro een gloednieuw pand gekocht aan de Koninginnegracht in Den Haag. Dit pand heeft heel veel voordelen wanneer het wordt vergeleken met andere panden:

  • Goed te bereiken met het openbaar vervoer
  • Uitstekende verbinding met het wegennet
  • Leuke aankleding

Het pand aan de Koninginnegracht is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de bereikbaarheid van je kantoorruimte. Den Haag kan tijdens de spits helemaal vaststaan en daarom is het belangrijk dat het pand eenvoudig te bereiken is. De Koninginnegracht ligt op loopafstand van het centraal station. Dit betekent dat je ook tijdens de spits eenvoudig en snel op locatie kunt komen. Daarnaast is het voor de werknemers ook mogelijk om een stukje buiten Den Haag te gaan wonen. Dit is voor alle kantoorruimte, Den Haag of elders, altijd een pre. Natuurlijk is het voor werknemers niet noodzakelijk om te verhuizen naar de stad waar ze werken, maar op deze manier ontstaan er nauwelijks vertragingen wanneer men wel van verder komt. De werknemers hoeven dus niet meer een woonplek te zoeken dicht bij de kantoorruimte. Den Haag kan een dure stad zijn, voor veel mensen is het daarom gunstiger wanneer ze een stukje verderop kunnen wonen. De locatie van dit pand, dichtbij het centraal station, is daarom ideaal! Hiernaast komen ook enkele tramlijnen langs het pand. Tramlijnen 1 en 9 stoppen praktisch voor de deur. Vanaf het station is het dus ook nog mogelijk om in een tram te stappen wanneer je niet het stuk wilt lopen. Wat verwacht je nog meer van prima kantoorruimte? Den Haag heeft een goede locatie in Nederland. Veel mensen komen daarom langs met de auto. Wanneer men met de auto komt is het pand ook goed bereikbaar. Er is een directe verbinding met diverse snelwegen. De A4, de A44, de A12 en de A13 liggen allemaal op steenworpafstand van het gebouw. Ook is er parkeergelegenheid. Het is mogelijk om op het eigen terrein, dus direct bij het gebouw, te parkeren. Kortom: deze locatie is echt een droomplek voor kantoorruimte. Den Haag heeft veel te bieden, met een bedrijf aan de gracht kun je hier gebruik van gaan maken!

Kantoorruimte Den Haag; aankleding

Veel ondernemers vergeten vaak dat de aankleding van een kantoor erg belangrijk is. Ze besteden weinig aandacht aan de uitstraling van hun kantoorruimte. Den Haag is een drukke stad waar het leven heel snel gaat, deze drukte moet niet merkbaar zijn op de werkvloer. Klanten moeten zich direct op hun gemak voelen en ook werknemers moeten rustig kunnen werken. Tauro regelt dit allemaal. Elk kantoor kan volledig gestoffeerd worden opgeleverd. Ook is het mogelijk om moderne kantoorvoorzieningen in de kantoorruimte te laten plaatsen. Je kunt hierbij denken aan kantoorartikelen, maar ook aan bureaus, stoelen en elektronische apparatuur. Wanneer je dus niet precies weet hoe je de aankleding moet aanpakken hoef je niet bang te zijn. Het bedrijf kan dit allemaal voor je regelen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de ruimtes helemaal zelf in te richten. Je kunt dus ook een geheel eigen stempel drukken op je kantoorruimte. Den Haag heeft veel bedrijven groot gemaakt, zorg dat jouw bedrijf hier ook onder valt! Je kunt aan de Koninginnegracht kiezen tussen kantoorunits van 25m2 tot 300m2. Je bent helemaal vrij om te bepalen hoeveel van deze ruimte je afneemt. Je kunt kiezen om klein te beginnen. Je huurt dan een paar kantoorunits en gaat hier aan de slag. Je kunt je bedrijf hierna uitbreiden door meer units te huren. Je kunt ook direct groots uitpakken en gelijk hele grote units huren. Zowel voor starters als voor gevestigde bedrijven biedt Tauro dus oplossingen op maat. Natuurlijk is het pand voorzien van goede isolatie en van grote lange ramen. De stookkosten blijven dus binnen de perken en werknemers kunnen werken onder aangename omstandigheden. Op zoek naar de beste kantoorruimte? Den Haag heeft wat je zoekt!

Diverse andere opties

Naast het verhuren van kantoorpanden biedt Tauro nog diverse andere diensten aan. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een vergader- of spreekruimte te huren. Dit kan eenmalig zijn, maar een zaal kan ook voor meerdere data geboekt worden. Ook is het mogelijk om een videoconference op te zetten met mensen die niet fysiek aanwezig zijn. Met name voor grote bedrijven die wereldwijd actief zijn is dit cruciaal. Mensen hoeven niet meer af te reizen naar de kantoorruimte. Den Haag heeft een mooie locatie aan het water, maar voor mensen die vanuit de Verenigde Staten moeten komen kan het nog altijd een flinke reis zijn. Alle panden, waaronder het pand aan de Koninginnegracht, zijn bovendien 24/7 beschikbaar voor huurders. Waar wacht je dus nog op? Ga snel naar http://www.tauro.nl/kantoorruimtes/huren-in-den-haag-koninginnegracht en huur vandaag nog jouw kantoorruimte in Den Haag! Je kunt op deze site geheel vrijblijvend een brochure aanvragen zodat je direct weet waar je aan toe bent. Ook kun je een afspraak maken met één van de vele deskundige werknemers. Binnen no time heb je de kantoorruimte gehuurd die bij jouw bedrijf past!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn