Tape nodig?

Heeft u tape nodig, maar vraagt u zich af waar u dat het beste kunt halen? Geen paniek, want ik heb precies het juiste adresje voor u. Het goed bekendstaande bedrijf Contimeta is namelijk een specialist als het aankomt op het leveren van allerlei varianten van tape. Genoemde firma is al sinds 1932 actief in deze branche. Van een klein familiebedrijf is het uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming met vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Zweden. In totaal werken er liefst 85 medewerkers die er met z’n allen voor zorgen dat u iedere dag weer van die fraaie producten bestellen kunt. Anders dan veel van onze concurrenten, is het bedrijf betrokken bij zowel het leveren van machines als verbruiksmaterialen. Bovendien verlenen wij service aan al onze klanten. U hoeft dus niet met meerdere firma’s in zee te gaan om bijvoorbeeld iets als tape te krijgen, want wij kunnen u alles leveren, inclusief onze service met een glimlach. Wij hebben dan ook nog nooit een klant zien huilen, maar we zien alleen maar lachende gezichten in onze winkels. In Nederland zitten we in het fraaie Utrecht aan Savannahweg, op een groot industrieterrein. Een grote snelweg, de A2, voert vlak langs onze muren. Mocht u dus in de buurt zijn, dan kunt u altijd even bij ons langs wippen voor wat nieuwe tape. Maar eerlijk gezegd moet worden dat onze focus ligt op het afhandelen van online bestellingen, omdat we er daarvan simpelweg veel meer hebben dan van fysieke bezoekers in onze winkel. Mocht u er dus over nadenken tape te kopen, dan kunt u het beste bij ons als totaalleverancier terecht. Al jarenlang bedienen wij onze tevreden klanten met een verbluffend resultaat. En het mooie komt nog, want met regelmaat hebben we acties om nieuwe klanten te verleiden. Over een van deze acties met tape gaat de nu volgende paragraaf.

Actie: tape laten bedrukken

Een van de mooiste manieren om reclame te maken is door het bedrukken van tape. Tape is overal: het sluit dozen en andere verpakkingen en houdt soms zelf hele constructies in stand. Dat maakt dan ook dat dit een gewild object is voor (grote) ondernemers die hun firma wat meer uitstraling willen geven naar klanten en potentiële klanten toe. Om op deze behoeftes, ongetwijfeld ook de behoefte van u, in te spelen, hebben wij een actie met betrekking tot het bedrukken van tape. Voor slechts € 0,78 heeft u al een rol van het plakspul. Let daarbij wel op dat dit een vanaf-prijs is. Het kan dus zijn dat bij het uitvoering geven aan uw wensen de prijs net wat hoger te liggen komt. Wat wel inclusief is bij deze actie, is een aantal kortingen. Het gaat om drie dingen (want: alle goede dingen komen in drieën):

  • gratis clichékosten
  • gratis verzending
  • gratis tape dispenser

De winkelwaarde van de clichékosten ligt op € 75,-. Verzending kost normaal gesproken € 15,- en een tape dispenser is normaliter € 7,50. Dit zou u toch moeten verleiden om ook bij ons te bestellen, zeker na het lezen van de aanprijzingen van het bedrijf Contimeta in de eerste paragraaf van deze heldere tekst. Voor meer informatie over onze dienstverlening staat er altijd een team klaar uw vragen te beantwoorden. Zo zijn er meerdere typen tape. Er is de vorm die scheurt of knapt als het strak wordt getrokken. In andere varianten ontstaat slechts een gat. Weer een ander type tape is geschikt voor het afplakken van verpakkingen met voedsel erin of voor het bewaren op lage temperaturen. Weet u het nu allemaal even niet meer, heb dan geen paniek. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ook u helpen met het kiezen van het juiste product.

Bestel snel in vier stappen

Laten we voor nu even aannemen dat u inderdaad toch wel enthousiast geworden bent over onze tape. Hoe gaat het dan verder? Welnu, dat is vrij simpel. U heeft het door u bestelde product in vier eenvoudige stappen in huis. Ten eerste het doorgeven van uw wensen. U kunt de afmeting, het aantal rollen, de keur, de voorkeur voor materiaal enzovoorts aan onze medewerkers doorgeven. Lever daarbij liefst ook een digitaal voorbeeld aan van de gewenste bedrukking. De tweede stap is het ontvangen van een offerte voor de gewenste hoeveelheid tape. Wordt deze akkoord bevonden, hetgeen zeer waarschijnlijk is gezien onze relatief lage prijzen, dan gaan we verder naar stap drie. U krijgt een digitale drukproef van het cliché. Wordt ook deze in orde bevonden, dan zijn we alweer bij het laatste punt aangekomen. Dat is natuurlijk het ontvangen van de tape. U krijgt dit altijd zo snel als mogelijk bij u thuis (of bij het postadres van uw onderneming) bezorgd. Het bestellen van tape is nog nooit zo gemakkelijk geweest! De zin hiervan mag inmiddels wel duidelijk zijn: u haalt goed materiaal ter promotie van uw firma in huis met een erg professioneel uiterlijk. Door het steeds weer gebruiken vergroot u uw naamsbekendheid in no time. Ook kan diefstal gemakkelijk herkend worden: de tape is dan immers van de doos of andere verpakking verwijderd of althans doorbroken. Twijfel niet langer, want daar is in de historie van de mensheid nog nooit iemand écht beter geworden. Nee, surf in plaats daarvan gauw naar onze website, waar u dit alles nog eens rustig terug kunt lezen. Klik daarna op bestellen en u heeft het zo in huis!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn