Transformatoren

Bent u op zoek naar transformatoren voor uw bedrijf of werkplaats? Dan bent u bij ons aan het juiste adres want wij van eti.nl zijn experts op het gebied van het bouwen en installeren van transformatoren. Transformatoren zijn belangrijke machines want het staat als een paal boven water dat het hebben van het juiste voltage en wattage enorm belangrijk is. Deze transformatoren worden toegepast voor onder andere het verhogen of verlagen van een wisselspanning en/of voor het galvanisch scheiden van de primaire en secundaire stroomkringen. Vooral voor het verhogen of verlagen zijn deze transformatoren in het dagelijkse leven voor vele bedrijven van groot belang. Zeker in de bouw en op constructieplaatsen ziet u vele transformatoren. Deze uit spoelen bestaande elektronische apparaten zijn dan ook een uitvinding op zich. Werkt u met vele verschillende stroomspanningen? Dan is het belangrijk dat ze in elkaar kunnen overvloeien zodat er geen kortsluiting kan ontstaan. U begrijpt ook wel dat een normaal apparaat dat op 230 Watt werkt niet zo maar in een stopcontact van 320 Watt gestoken kan worden. Laat staan vice versa. Dat kan leiden tot levensbedreigende situaties die u uiteraard te allen tijde wilt zien te voorkomen. Wees dan ook slim en kies voor goede transformatoren zoals die wij bouwen. Wij zitten al meer dan 50 jaar in het vak dus u kunt er wel vanuit gaan dat u bij ons waar voor uw geld krijgt. We willen dan ook erg graag uw speciale transformatoren op maat maken. En dan hebben we het niet alleen over de hoeveelheid Watt, Volt of Ampère maar ook over de grootte van het product zelf. We kunnen ze namelijk geheel op maat bouwen zodat u de transformatoren kunt wegwerken tussen uw overige elektronische apparatuur, bijvoorbeeld in de meterkast van uw huis of uw werkplaats. Dit is niet altijd noodzakelijk omdat het ook handig kan zijn om een transformator in de buurt te hebben als u aan het klussen of bouwen bent.

Wij bouwen deze transformatoren zelf

Doordat we al decennia lang de nummer een zijn op het gebied van de bouw en verkoop van transformatoren kunnen we u meteen helpen. Niet alleen transformatoren zult u trouwens op onze website vinden. We zijn van alle markten thuis en kunnen dan ook vele accessoires leveren zoals:

  • Bedradingen
  • Power units
  • Gelijkstroomvoedingen
  • Constante voltage transformators
  • Maar ook line conditioners die zorgen binnen de gegeven specificatie voor een stabiele stroomvoorziening en regulatie van pieken waardoor uw productieprocessen geen hinder zullen ondervinden van welke storende factor dan ook

Vergeet dan ook niet om u eventjes in te lezen. Het kan immers van groot belang zijn om ook een aantal van dit soort accessoires er bij te bestellen. Het moge wel duidelijk zijn dat het niet zo maar even transformatoren shoppen is. Maar dat begrijpt u ook wel. U wilt immers vast en zeker ook eerst nog even de kat uit de boom kijken en we geven u daar dan ook groot gelijk in. Dan weet u wat voor vlees u in de kuip hebt en waar u mee kunt gaan werken als u de transformatoren thuis hebt ontvangen. Ook nadien blijven we u graag helpen en kunnen we u van alles komen uitleggen over deze transformatoren. Mocht u dan ook nog met prangende vragen blijven zitten dan raden we het u aan om nadien even contact op te nemen met de klantenservice. U kunt hen telefonisch en via de mail bereiken. Ze doen hun best om u altijd zo spoedig mogelijk te contacteren dus als u vragen hebt, blijf er dan nooit mee zitten. U wilt hier immers geen slapeloze nachten van krijgen!

Bestel vandaag nog en ontvang ze mogen al aan huis

Voordat u eenmaal transformatoren kunt bestellen is het noodzakelijk om er achter te komen welk type u precies nodig hebt. U wilt er immers niet nadien achter komen dat deze transformatoren geheel onbruikbar zijn voor de doeleinden die u op het oog had. Gelukkig hebt u op elk product dat u online koopt altijd 14 dagen retourrecht en dat geldt dan ook zeker voor onze transformatoren. Toch is dit een probleem dat u beter kan vermijden, zeker als u om de transformatoren zit te springen en u eigenlijk niet nog een dag kunt wachten. Hebt u hier maar weinig kaas van gegeten? Dan weet u wat u te doen staat want contact opnemen is een eitje en we doen aldus ons best om u snel te woord te staan. We hebben natuurlijk wel enkele leveringsvoorwaarden. U kunt deze voorwaarden terug vinden in een pdf-document dat u linea recta vanaf onze website geheel kosteloos kunt downloaden. Lees deze folder aandachtig door. Niet alleen weet dan meteen waar u aan toe bent, het zal u allicht ook doen overtuigen dat wij de meest geschikte producent en leverancier zijn voor al uw gewenste transformators. Wilt u graag in het groot bestellen en kijkt u daarom liever eerst graag de kat in de boom? Dan kan het zo zijn dat u vindt dat de foto’s en uitleg op de website niet afdoende zijn om een dergelijke investering aan te durven. Daarom nodigen we u in dit soort gevallen graag uit in onze fabriek in Aalten. Maakt u van te voren wel eerst eventjes een afspraak? Dan staat er op de dag zelf iemand voor u klaar om u rond te leiden, uiteraard krijgt u daarbij een kopje verse koffie. Hopelijk tot snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn