Voordelig uw pennen bedrukken

Hebt u er weleens aan gedacht om pennen te bedrukken met uw bedrijfsgegevens? U denkt misschien dat het erg duur is, maar niets is minder waar. Zeker als u met maxilia in zee gaat want we geven scherpe kortingen op onze selectie aan pennen. We bieden simpele balpennen aan in allerlei kleuren maar ook duurdere varianten zoals milieuvriendelijke pennen en Parker pennen. Laat direct notitieblokken bedrukken en geef ze samen met de pennen aan uw medewerkers. Leuk om bijvoorbeeld als extraatje in het kerstpakket te stoppen of om uit te delen tijdens een belangrijke jaarbeurs. Er zijn vele redenen om pennen te bedrukken en de belangrijkste is om uw naam te verspreiden. Pennen worden over de hele wereld gebruikt. Scholieren en studenten kunnen niet zonder en dat geldt tevens voor iedereen die op een kantoor werkt. In het openbaar vervoer is er altijd wel iemand aan het schrijven en wie weet wel net met uw bedrukte pen! Het is een product dat weleens wordt vergeten en wordt opgepikt door een vreemde. Ook dat is een vorm van reclamemaken, ook al gaat het onbewust. Het moge in ieder geval duidelijk zijn: pennen bedrukken loont. Om uw zoekgebied naar geschikte pennen te verkleinen kunt u via onze website zoeken op:

  • Materiaal,
  • Kleur,
  • En op type: van potlood tot aan rollerbalpen, we hebben het allemaal in ons assortiment.

Bij Maxilia gaat er een wereld voor u open

Naast het feit dat we pennen en andere kantoorartikelen kunnen voorzien van uw bedrijfsnaam, adresgegevens en logo bent u bij Maxilia tevens aan het juiste adres als u op zoek bent naar erg originele relatiegeschenken. Staat u vaak op een jaarbeurs en zoekt u eens iets anders dan de clichématige ballon, het kopje of een notitieblokje om uit te delen? Dan zult u naast deze artikelen dankzij Maxilia tevens allerlei andere leuke promotieproducten kunnen kopen en laten bedrukken. Denk aan een moderne powerbank. Met een powerbank zal iedere reiziger snel zijn smartphone en tablet op kunnen laden. Erg handig voor lange trein- en vliegtuigreizen. Daarnaast kunt u in zeer groten getale zadelhoesjes kopen die u om de zadels van fietsen in grote fietsenstallingen kunt hangen zoals op stations, scholen en bibliotheken. Een ander idee is het laten bedrukken van tassen. U kunt kiezen uit een keur aan materiaal en formaten: van schoudertasjes tot aan enorme sporttassen, bij Maxilia kunt u het allemaal inkopen. Weet u al precies wat u wilt hebben? Type het dan in via de ingebouwde zoekbalk. U kunt ook een offerte aanvragen. We geven een prijsopgave en spreken een concrete leverdatum af zodat u weet wanneer u de artikelen kunt ontvangen.

Laat zowel uw promotieartikelen en uw marketingmateriaal bedrukken!

Het is geen overbodige luxe om even een offerte aan te vragen bij Maxilia. We geven zo nu en dan flinke kortingen op diverse relatiegeschenken en bij grotere bestellingen geven we kortingen weg. Via de sociale media zoals Facebook en Twitter kunt u op de hoogte blijven van veranderingen binnen ons assortiment en laten we het tevens weten als er spectaculaire aanbiedingen te vinden zijn. Er zijn vele redenen om bij Maxilia te bestellen, niet in de laatste plaats vanwege ons uitpuilende assortiment en de mogelijkheid om alle producten te bedrukken. We garanderen overigens de laagste prijzen in Nederland en kunnen zowel in het klein als het groot aanleveren. Per product staat overigens vermeld wat het minimumaantal is waarin u dat object kunt bestellen. Wilt u graag wat meer weten over de populariteit van bepaalde relatiegeschenken bij Maxilia.nl? Vraag dan kosteloos de digitale catalogus aan waarin we de 100 meest populaire producten hebben gerangschikt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn