Wat de Xerox Versalink allemaal kan

Printers waren voor mij altijd apparaten die ik een beetje voor lief nam. Het was pas toen ik voor mijn eigen bedrijf een printer moest gaan uitzoeken, dat ik me echt ben gaan verdiepen in de mogelijkheden. Voor een printer thuis is dat niet eens altijd nodig. Er zijn vaak niet zoveel functionaliteiten waarin je er in die setting gebruik van maakt en dus hou je het al snel bij een eenvoudige printer. Maar op de werkvloer gaan er een hoop andere dingen meespelen.

  • Wat wil je printen?
  • Hoeveel mensen maken er gebruik van het apparaat?
  • De printsnelheid
  • Andere functionaliteiten

De eerste keuze die ik gemaakt heb, was of ik een kleuren of zwart wit printer wilde. In eerste instantie wilde ik voor een kleuren printer gaan. Ik had op dat moment niet direct het idee dat ik veel kleur zou gaan printen, maar het leek me toch wel zo prettig om die mogelijkheid te hebben. Was het niet dat ik er op de website Beat-it.nl er al snel achter kwam dat dit nog best wel wat verschil kan opleveren. Met name in de printsnelheid. Deze is namelijk een stuk hoger wanneer je alleen kiest voor de zwart wit printer. De kleuren Xerox Versalink is nog steeds heel erg snel, maar op de werkvloer is het natuurlijk wel zo fijn om zo min mogelijk tijd te besteden aan het wachten op documenten die je wilt printen. Voor mijn bedrijf print ik met name documenten voor het archief en soms voor presentaties. Het is echter niet nodig om dit in kleur te doen. Het was voor mij dan ook de beste keuze om te gaan voor de zwart wit Xerox Versalink.

Het bestellen van de Xerox Versalink

Op de website Beat-it.nl hebben ze niet alleen een hele fijne blog waar je meer kunt lezen over de verschillende hardware (en software) die ze hier verkopen, maar ook kun je er uitstekend terecht voor het kopen van al deze producten. Ik heb inmiddels al een aantal keer gebruik gemaakt van de website en ik ben er zeer tevreden over. Ze hebben een uitgebreide selectie aan producten, waaronder dus de Xerox Versalink, en deze kun je ook heel erg eenvoudig bestellen. Als ik eenmaal een bestelling heb geplaatst, dan wil ik natuurlijk niet te lang wachten om het product ook daadwerkelijk te ontvangen en daar zorgen ze bij de website Beat-it.nl dan ook zeker voor. En dat was natuurlijk ook het geval met het bestellen van de Xerox Versalink. Na het kiezen voor de zwart wit printer, kwam daarna de keuze of ik een standaard printer wilde of de multifunctionele versie. Met deze laatste mogelijkheid kun je niet alleen printen, maar ook scannen en kopiëren en dat is natuurlijk wel zo handig op de werkvloer.

Kiezen voor de beste printer

Het is belangrijk om een goede printer te hebben op de werkvloer. Veel dingen gebeuren inmiddels digitaal, maar toch is het wel prettig om een aantal dingen ook nog op papier te hebben. Ik hou mijn administratie met name digitaal bij, dus het is wel prettig om ook te kunnen scannen. Dit is dan ook de reden waarom ik heb gekozen voor de multifunctionele Xerox Versalink. Na het bestellen had ik het snel in huis en ik ben zeer tevreden over de opties die de Xerox Versalink te bieden heeft. Inmiddels maken ik en mijn werknemers al een aantal weken gebruik van de printer en het voldoet aan al onze verwachtingen. Ik ben dan ook erg blij dat ik ervoor heb gekozen om een nieuwe Xerox Versalink aan te schaffen. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn